Tervetuloa Metsämaalle!
Metsämaa

Metsämaa

Metsämaa on noin 700 asukkaan kylä mukaan lukien Majanoja ja Metsäkorpi. Metsämaa oli oma kuntansa aina vuoteen 1976 saakka, jonka jälkeen Metsämaa liitettiin Loimaan kuntaan. Tällä hetkellä Metsämaa kuuluu Loimaaseen kunnan ja kaupungin yhdistyessä vuonna 2005. Metsämaa sijaitsee valtateiden 2 ja 9 läheisyydessä 13 kilometrin päässä Loimaan kaupungista. Metsämaata kaunistaa myös läpivirtaava Koenjoki. Metsämaalla maanviljely on monen pääelinkeino, vaikka vuosien mittaan on eri alojen yksityisyrittäminen myös lisääntynyt kylässämme.

 

Metsämaalta löytyvät pankki, kirkko, päiväkoti, koulu ja vanha mylly muodostavat oman historiallisen miljöönsä. Metsämaalta löydät myös Kalliohovin, jossa voi harrastaa eri liikuntamuotoja, Kalliohovi toimii myös erinomaisena juhlien pitopaikkana.

 

Näiden kotisivujen tarkoitus on antaa sinulle mahdollisimman monipuolinen kuva Metsämaasta ja sen ympäristöstä ja tutustuttaa lukijansa vaikkapa kyläuutisten pariin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ja asumaan kyläämme.

Copyright Metsämaan Kyläyhdistys  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet